2010.12.01. 09:11

top tipp

Néhány tipp advent és karácsonyi bevásárlás idejére.

- a Denner élelmiszer boltokban minden 100,-frank bevásárlás után jogosult az ember 1 db 2011. évi autópályamatricát 40 helyett 35 frankért vásárolni.

- játék és nyereménylehetőség a coop honlapján.
- szintén a coopnál a weboldalon illetve TV-reklámokban teszik közzé, hogy a következő napon melyik termékre van kedvezmény. Ezek az adventi akciók csak aznap érvényesek!

- Svájcban -is- nagy hagyománya van az adventi sütögetésnek. Aki olyan kétbalkezes, hogy a habverőt, illetve az elkészült süteményeket legfeljebb önvédelmi eszközként tudja bevetni, mint én, annak nagyon jól jönnek a kapható kész tészták: csak ki kell nyújtani, kiszúrni a formákat és betolni a sütőbe.

- sokat spórolhatunk, ha coop vagy migros helyett először szétnézünk vagy az OTTO's diszkontáruházakban, vagy a Migros Outlet lerakataiban. Az adventi árengedményekről a migros egyébként egy naptár-féle szórólapon értesíti a nagyérdeműt.

-nem csak most, hanem gyakorlatilag egész évben kinyomtatható és használható a Coop Pronto (a coop benzinkút hálózata) honlapján egy e-kupon, 3 rp. (=rappen, azaz fillér) engedményt ad literenként az üzemanyag árából. Természetesen csak hálózaton belül érvényes.

- ha valaki megrögzött Shell tankoló, számára is van kupon, de ezt privát nyertem, szívesen átadom; előzőekből következik, hogy nem tehetem itt közzé...jelentkezzen, aki szeretné. (csak Svájcban érvényes!)
 

Ha még valami eszembe jut, kiegészítem.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr612485268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása