2011.04.05. 08:46

2 tipp

2 tipp a Coop aktuális ajánlatai közül:

  • aki rendelkezik Coop Supercard-dal és megadott hozzá már PIN-kódot, most rendelhet úgynevezett Mini-Supercard-ot hozzá. Megrendelhető az üzletekben található terminálon vagy pl. a Bau+Hobbyban, Coop Cityben. Lényege, hogy a Minicard az eddigi kártya mini változata: kulcskarikán lehet hordani (mondjuk e szempontból édesmindegy, hogy a kulcscsomómat kell előkotorásznom vagy a pénztárcámat, amivel amúgy is fizetek...) és úgynevezett "Key-Finder"-ként is működik, azaz ha valaki elveszít egy olyan kulcscsomót, amin a Minicard is ott fityeg ÉS a megtaláló leadja bármelyik Coop-üzletben, a Coop visszajuttatja a kulcscsomót a gazdájához. Rendeléskor 3 db-ot küldenek postán, ingyen.
  • Supercard tulajdonosok májusig 30%-kal olcsóbban pancsolhatnak Wallisban: ki kell tölteni a netről leszedhető kupont mely a kártya felmutatása mellett kedvezményre jogosít Wallis jópár (lásd lista) wellness- illetve fürdőhelyén. Különösen ajánlom Leukerbad-ot.

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr752800968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása