2011.09.26. 10:42

Miss Schweiz 2011 Final

Új Szépségkirálynőjét ünnepli az ország: alig két napja átkerült a korona Kerstin Cook-ról Alina Buchschacher fejére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alina 19 éves, Miss Bern, a fővárosban is él, 18 éves a barátja, hobbija a lóidomítás.

Íme a három dobogós hölgy; itt még nem tudtuk, ki lesz a legszebb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Túl azon, hogy a férjem szerint Alina egy ilyen "Whitney Houston für die Armen" és az ő két favoritja természetesen a két szőke, Ashley és Jessica (igen, még mindig a Miss Svájc választáson vagyunk, nem Dallasban, Houston, we have a problem...) valamint hogy ízlésről nem vitatkozunk, főleg nem egy szépségkirálynő-választásról, meg hasonlók, vegyük észre, hogy Svájcban olyan, hogy ízlés, nem létezik.
Trendek vannak, amit leginkább Züri diktál, ami el is hiszi magáról, hogy világváros és mindig mindent jobban tud. Valójában Züri csak próbál a világ után szaladni, de be van szorulva a hegyek közé és Svájc többi részének esze ágában sincs kiszabadítani őket onnan.

Több szem többet lát alapon, az élő közvetítés alkalmával "elszalasztott" örök pillanatokat kinagyított pillanatfelvételeken élvezhetjük jobban, a sajtófotósok gondoskodnak róla. Tényfeltáró felvételek igazolják a valót, amit mindenki tud, de mondani csak kevesen merik: hogy szar az egész, és ezért még fizetni is kell egy vagyont.
Miért nem lehet végre bezárni az állami tévét, háromszor is ugye (német, francia, olasz), miért nem meg már el Sven Epiney az SBB-hez lemaradt utasokat vígasztalni és a többi. És miért lehet hogy egy Miss-választáson egy mondvacsinált kisszabó, egy ex-Miss tervezze az estélyiket.
Ha már egyszer Luganoból van a közvetítés és az egész műsort olaszul konferálják, Svenit pedig beültették egy üvegkalitba, hogy fordítson, akkor miért nem lehet a német nyelvű adón lekeverni vagy lehalkítani az olasz dumát?
És akkor jöjjenek a bakik: az egyik versenyző profilból terhesnek ÉS görbének látszott, későbbi magyarázkodása az volt, hogy szelek bántották és felfújódott. Egy másik versenyző lába közt kilógott feltehetően egy tampon  halványkék kihúzószála, a vörös estélyi szinténvörös kisnadrágjából. Megint másnak majdhogynem kivillant az egész puncija a bikiniből. Sveni folyamatosan tévesztett, hogy ki kicsoda és kinek hová valósi az anyja-apja. Míg nem az egyik felirat komplett nem stimmelt: se a név, se a versenyzőhöz tartozó telefonszám, amin szavazni lehetett volna.

A műsorvezetőpáros hölgy tagja, Xenia Tchoumitcheva maga is részt vett már Miss Svájc választáson és második helyezést ért el. Magánszámával jópofa Xenia-Show-t akart csinálni az estélyből: legelőször fekete parókában jelent meg, később szemüveget is viselt (modellként szerződése van a VisiLAB optikus céggel), aztán fél óra múlva átváltozott önmagává, bármit is jelentsen ez: levette a parókát, átvedlett szőkébe és megszabadult a szemüvegtől is. Később még tette-vette magát, mígnem bugyit  villantott.

Mint ahogy lenni szokott: vagy egy unalmas, alpesi szőke vagy egy félvér nyer általában. Jövő szeptemberig egy mocca színű, rövidhajú nagylány, félig Trinidad-Tobago-ból Svájc Legszebb Lánya.

Most, néhány nappal a választás után megjelent cikkekben és azok kommentárjaiban is összecsapnak a vélemények: kell-e egyátalán Miss Svájc választás? Legyen, de ne közvetítse a tévé? Jó, vegyék le a msorról, de előbb az Eurovíziós Dalfesztivált tüntessék már el...! Satöbbi. Tény, hogy a Mister Svájc választás közvetítése sem érte el a várt nézettséget, s többek között ezért is vették le a nemzeti tv műsoráról. Valószínű, hogy a lszépségkirálynő-választás is erre a sorsra jut, főleg a múlt szombati nézettségi adatok alapján.
Beszéljünk inkább valami másról......
 

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr753257272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor1974 2011.09.27. 19:37:48

Ez jó volt. A Te vicces/vitriolos stílusodban:-)

rosal 2011.09.29. 22:52:11

jó volt ez! villantás, tevepata, botrány...ez kell a népnek. A negatív hír is hír! És szerintem szép (átlagos) nemzetközi lányt választottak! Mert hogy svájci nem volt közöttük.
süti beállítások módosítása