2013.03.15. 11:54

nyílt nap Csokiországban

Jövő héten vasárnap, március 24-én a Nestlé-családhoz tartozó Cailler csokigyár nyílt napot tart Broc-ban (Fribourg kanton) található üzemében. 10-17 óra között szeretettel várnak mindekit, üzemlátogatás, gyerekeknek kincskeresés, ingyenes tízórai-uzsonna, stb.
Aki nem tud részt venni pont ezen a napon a csokiélvezetben, de egy másik napon ellátogat a csokigyárba, a belépőjegy bemutatása ellenében aznap vagy a következő napon 20% engedményt kap a "Bain de la Gruyere" termálfürdőben. Ez az akció már csak március 31-ig érvényes.

Ugyanitt még érdekesség: válthatunk kombi-jegyet, ami érvényes a csokigyárba és a Gruyerben található sajtüzembe, szintén gyárlátogatásra. És ha már ott vagyunk Gruyerben, másszunk fel a várkastélyhoz, ahol a Nyolcadik utas a halál (és természetesen más egyéb művek) szörnyeit megalkotó H.R. Giger múzeuma található.

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr865136040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása