2014.07.09. 13:01

egy kis sport

Csak úgy, a futball-világbajnokság margójára.

Svájc válogatottja elég hamar kiesett, de azért említsük már meg a szövetségi kapitányt, annál is inkább, mert az Argentína elleni meccse (1-0 vereség) volt az utolsó ebben a funkcióban.

Ottmar Hitzfeld  (a magyar cikk elég szegényes) "Basel német oldalán", Lörrachban született és hatalmas karriert járt be, míg 2008-mostanáig svájci szövetségi kapitány lett. Egyike a világ mindösszesen 5 edzőjének, aki két különbözőcsapattal lett -trénerként- Champions League győztes; a Bayern Münchennel és a Borussia Dortmunddal megnyert mindent, ami megnyerhető a német ligában, meg nemzetközi viszonylatban is.

Valamint zárásul egy kis Federer: nemrégiben születtek újra ikrei, ezúttal kisfiúk. Wimbledonban újra nagyon jó formában volt, 2:5-ös állásnál még tudott fordítani 7:5-re a negyedik szettben, de végül mégis csak második lett. Túl sokat hibázott, ami a 26 ász ellenére rajta hagyta nyomát a végeredményen.

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr166487671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása