A Coop kereskedelmi lánc egyik láncszeme a Coop "Bau + Hobby", ami ilyen "OBI"-szerű kert-barkács-hobby szaküzletlánc. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szerveznek beszállító partnereikkel együttműködve nyílt napokat, ahol az érdeklődőket vendégül látják ezen partnerek és a vevők-érdeklődők megtekinthetik, honnan is származnak a Bau+Hobbyban kapható termékek. Ilyenek például a fürdőszoba-felszerelés, faáruk, szerszámok, kisgépek, satöbbi.

Jelentkezni kell a napot kiválasztva, a Coop honlapján itt. Rövid leírást is találunk, hogy mi micsoda és mi az, ami érdekelhet bennünket. Általában mindenhol van valami kis enni-inni való ingyen, körbevezetnek az üzemben és esetleg adnak egy kis ajándékot is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr1006548527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása