2010.12.10. 10:11

megint kupon

Svájcban is léteznek, tevékenykednek és virágoznak a magyarországi vásárlóklubokhoz hasonló weboldalak (pl. brands.hu; citybrands.hu-t ismerem otthonról).

Ezek közül eddig kettőt ismerek és próbáltam ki, melyek a citybrands-hez hasonlóan működnek: groupon.ch illetve a deindeal.ch. Mondjuk itt is érezhető, hogy a zürichiek seggét nyalják, de azért néha el lehet kapni egy-egy klassz és tényleg hasznos, használható dolgot. A lényeg, hogy a webáruházban nem terméket vásárolsz, hanem termékre vagy szolgáltatásra érvényes kedvezmény-kupont.
Naponta városonként változhat a kínálat, egy-egy városra napi max. 2-3 féle ajánlatot kínálnak. Érdemes azonban az összes várost végignézni, hiszen sokszor akadnak online-shopokban beváltható kedvezmények.
Gyakoriak az éttermekbe szóló valamint a wellness-beauty ajánlatok.

Példa: vettem 1,-frankért egy kupont, ami online vásárláskor 20,-frank kedvezményt ért. Így vettem webshopban egy nagy doboz kontaktlencsét 20 frankkal olcsóbban. És így tovább. Mindenesetre figyelmesen olvassunk el mindent, ami az ajánlat leírásához tartozik, az apróbetű apróbetűjét is, hogy ne csapódjunk be.