2012.11.07. 16:19

svájci csoki

1. Svájci csoki a saját szájízünk szerint.

A myswisschocholate weboldalon szabadon engedhetjük ízlelőbimbóink által orránál fogva vezetett fantáziánkat és saját magunk szerkeszthetjük meg egyedi tábla csokinkat.
Újdonság, hogy már nem csak táblás csokit, hanem pralinét is kreálhatunk hasonló módon.

Először kiválasztjuk hogy ét-, tej- vagy fehér csoki-alapot szeretnénk, utána lehet választani a csokinak ízvilágot (aromát) majd a beleszórt hozzávalókat. Utána adhatunk fantázianevet a kreációnknak, választhatunk különböző csomagolások közül, sőt, rendelhetünk csoki-előfizetést is: azaz a megszerkesztett és elmentett csokiösszeállítást előre meghatározott időközönként elküldik nekünk, mint egy újságelőfizetést, pl. havonta egyszer.

Aki nem nagyon bízik saját telhetetlenségében (azaz legszívesebben az összes hozzávalót beleöntené a csokiba) vagy szimplán nem tud választani, kipróbálhatja a kész variációkat.

Az ajánlatok közt szerepel táblás csoki, tördelt csoki, csokiropogós, csokigolyó, meglepetés-csoki és csokibevonó.

40 frank feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.
Meglephetjük csokiimádó ismerősünket (pl. engem) -csokival vagy anélkül- csokira szóló ajándékutalvánnyal.

2. SchoggiMail

Valójában ez is a "mindentudó posta" kategóriába tartozik (kicsit), de nem akarok már ezzel mindenkinek az agyára menni.

A SchoggiMail (vagy schoggipost.ch) csak táblás csokikat árul, de okosan. Lehet kapni a postahivatalokban, de ha ott épp nem találnánk az alkalomhoz vagy ízlésünkhöz illő külsejű táblás csokit, akkor a webshopban meg is rendelhetjük. A kategóriák között akad köszönet-nyilvánítós, sima üdvözlet, télies, szülinapos, gratulációs, satöbbi. Ügyeljünk a termékleírásra: tej vagy étcsoki-e a kiválasztottunk.

A csoki csomagolása tulajdonképpen egyúttal üdvözlőkártya is: megírjuk az üdvözletünket, leragasztjuk a -csokit rejtő- borítékot, megcímezzük és feladjuk postán.

Hát nem édes?

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr594895553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor1974 2012.11.07. 17:55:12

Baszki, néha azért azt érzem, hogy a svájciak tényleg nem tudják már jó dolgukban, mit csináljanak:-)

gretagarbo) 2012.11.07. 19:11:04

Ez így van. De azért van az éremnek másik oldala is.

maximum grimbus 2012.12.10. 17:18:40

de azért tudják mit csinálnak :) nem ettem még olyan svájci csokit, ami nem lett volna finom. én a bonbonetti csokit imádom még, most vettünk belőle pár táblával :) ly.my/csoki

gretagarbo) 2012.12.18. 13:17:33

Igazából arra gondoltam, hogy igen, néha tényleg nem tudják már, milyen flancot találjanak ki, de pl. nagyon sok, többgyermekes családnak már a havi TB is iszonyú terhet jelent, ezért kiegészítő szociális juttatást kapnak, hogy ki tudják fizetni az eü.ellátást... Szélsőségek.
süti beállítások módosítása