2010.08.25. 08:29

stricik a bíróság előtt

Ma reggel kezdődik a zürichi bíróságon annak a 4 magyar stricinek a pere, akik 15 nőt brutális módon fogva tartottak és prostitucióra kényszerítettek Zürichben. A Sihl folyó partján van egy sétány, amolyan "kocsisor", mint a nyóckerben. Itt kellett naponta akár 10 órán át kuncsaftokat kényeztetniük a megfélemlített nőknek, akiket mindenfélével fenyegettek: pl. hogy megerőszakolják a nő 7 éves gyermekét vagy bántalmazzák a Magyarországon maradt hozzátartozókat a "kapcsolataik".
Állítólag két nő teherbe is esett a svájci tortúra idején, belőlük szó szerint kiverték a meg nem született csecsemőiket.
(20min.ch)

1942 óta Svájcban legális iparág a prostítúció. Vannak kijelölt zónák és a bejelentett piros lámpás házak hivatalosan kínálják portékáikat. Ami büntetendő: prostitucióra kényszerítés, emberkereskedelem e célból, erőszak, stb.
Nemrégiben egész dokumentumfilm-sorozat foglalkozott az állami tévében a témával.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr602245684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása