2011.04.05. 08:25

ítélet született

És igeeeen, újra megcsináltuk, újra sikerült!

Sikerült ismét kikerülni a svájci bulvár on-line kiadásának címlapjára, bár mivel a cikk szerzője Attila Szenogrady, nyilván nemzeti protekcióval indult a témaválasztás.
Ítélet született abban a nemi erőszak-ügyben, melynek sértettje egy Magyarországról importált roma származású prostituált. 2009. szeptemberében történt, hogy egy másik import, egy 28 éves portugál fiatalember nem bírt mindösszes energiájával: a zürichi lakos először ellátogatott a stadionba a Nagy Meccsre, majd vagy azért, mert nyert, vagy azért, mert vesztett a csapat, leitta magát, majd elment kurvázni a híres Sihl-folyóparti sétányra. Ott meg is egyezett a fent említett sértettel egy numerában (gumival), míg végül gumi nélkül megerőszakolta a nőt.

Dolga végeztével elment kocsikázni a városba(n), 120-szal.

3 évet ér mindez a zürichi bíróságon, valamint további 33 hónap letöltendő szabadságvesztést "talált" korábbi esetek kapcsán az ítélőszék.

Még egy ítélet megszületett, a Lindt által gyártott aranyfóliás csokinyulak ügyében.

P.S.: időhiány miatt kimaradt néhány dolog az utóbbi időben, mint pl. az is, hogy a világ egyik legjelentősebb Óra- és Ékszerkiállításán, a Baselworld-ön az utolsó előtti napon egy 4-5 főből álló banda többmillió frank értékben 4 gyémántot lopott el. A tetteseket és a gyémántokat még keresik.

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr602800928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása