2011.06.14. 08:46

Miss Schweiz 2011

Megint elrepült egy év, újra eljött a Svájc szépe választás előjátéka. Kicsit már uncsi, de azért leírom: megint láthatunk itt mindent, ami a világatlaszban csak fellelhető: anyukát a Dominikai Köztársaságból, Ghánából, Fehéroroszországból, "Trinidad+Tobagó-ból" (ilyen országnevet egyátalán ki a fene engedélyezett?) apukát feltehetően Skandináviából, Argentínából, az USÁ-ból, másokat egyszerűen csak úgy hívnak, hogy Cattaneo, Marinkovic vagy Haag.

A döntő 2011. szeptember 24-én kerül megrendezésre a svájci olasz riviérán, Luganoban. Az állami televízió is közvetíti, legalábbis a dolgok jelen állása szerint. Mint ismeretes, például a Mr. Svájc választást levették a tv műsoráról.

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr832982382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása