2013.10.11. 12:47

OLMA

Nekem erről mindig az Oma, azaz egy kötögető, kontyos nagymama jut eszembe, pedig dehogy.

Az OLMA egy hatalmas, minden októberben megrendezésre kerülő mezőgazdasági expo Svájc keleti csücskében, St. Gallen város határában. (a másik ilyen Bernben van, tavasszal és BEA-nak hívják)

A kiállítók között szerepelnek a nagy takarmány-gyártók, feldolgozók, terelőkutya-kiképzők, Feldschlösschen-lovak, egy nagy csarnok teli van tehenekkel, meg lehet őket simogatni, megnézni, hogyan vándorolnak maguktól a fejőgéphez, a másik sarokban vannak kocák kismalacokkal, lovak, egyéb kisállatok, kirakodóvásár, Fondue és Raclette, egyszerűen minden, ami svájci agrár.

Október 10-20-ig tart a kiállítás, lehet on-line is jegyet venni, van vasúti kedvezmény és minden egyéb szokásos.

Kedden este a megnyitóhoz készülődve az esti híradóban mutatták, hogy a vásárra érkezett tehenek közül az egyik épp ott és akkor ellett kisborjút.

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr685563130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása