2014.01.28. 11:17

Sporthírek

Az elmúlt hétvége Aranyesőt hozott a hegyek közé:

  • Melbourneben az idei szezonnyitó AUS Open-en Stan Wawrinka tenisztörténelmet írt: 20 év óta először esett meg, hogy egy játékos egy GS tornán legyőzte az aktuális világranglista 1. és 2. helyezettjét, majd megnyerte az egész tornát.
    A történelem-írás ott kezdődött, hogy legyőzte Djokovic-ot, bekerült élete első GS-negyed, majd -elődöntőjébe, aztán ott már meg sem állt a kupaemelintésig, legyőzve a döntőben Nadalt is.
    A rossznyelvek perszéznek: persze csak azért tudta megverni Nadalt, mert annak hátfájdalmai voltak...
    Talán.
    Ellenben egy makkegészséges Djokovicot is le tudott győzni, szóval igen.
    Vasárnap óta új név áll a Nr.3 helyen.
    Stant egyébként már a tavalyi klasszis teljesítményei alapján Az év emberének választották a január közepén megrendezett Swiss Award gálán.

  • A bobosok és a síelők is remekeltek a hétvégén: Lara Gut, Didier Defago valamint mindhárom bob-számban aranyérem született.

Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr535786249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása