2010.12.24. 06:57

levélbomba

Tegnap Svájc római nagykövetségét támadás érte: még nem tisztázott hogy levél- vagy csomagbomba, de robbant egy szerencsétlen, egyszerű futár kezében. A férfi több csonttörést szenvedett és kezeit érte legsúlyosabban a robbanás.

A merényletet egy olasz anarchista csoport, a FIA vállalta a fel; akik teljesen mindenféle rendszer ellenségei és az anarchiát éltetik. Meg hogy a gazgadok így meg úgy.
Baszki, akkor miért egy egyszerű dolgozó hangyát robbantanak fel?

Szóval egy ember megsérült, meg is operálták a kezét, egy másik sokkot kapott.

Az anarchia meg egy farkába harapó kurva kígyó. Ha Te azt csinálsz, amit csak akarsz, szabályok és feltétel nélkül, akkor valószínűleg én vagy a másik már nem csinálhat azt, amit csak akar; egyik végtelen határt szab egy másik végtelennek, igen?
Következtetés: az anarchisták valószínűleg annak idején csak bukdácsoltak filozófiából és/vagy matekból az iskolában. Tessék évet ismételni.

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr422536119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása