2012.09.20. 14:14

180 éves a Longines

A Longines-nál az idei év a 180 esztendős jubileum jegyében zajlik.

Ehhez kötődik egy exkluzív kvíz-nyereményjáték, melyen egy szép karóra a főnyeremény. Ennek kapcsán fel is kerestem az óramíves cég honlapját, ahol megint csak egy kellemes meglepetést találtam: be lehet jelentkezni gyárlátogatásra.

A látogatóközpont még szeptember 27-ig rekonstrukció miatt zárva tart, hogy azután megújult, szép belső terekkel fogadja az órák, stílus, szépség és precízitás csodálóit.

Addig is, bemelegítésként részt vehetünk a honlapon egy virtuális túrán.

A virtuális órakatalógusban megtudhatunk mindent a modellekről, sőt, egy remek képernyővédőt is letölthetünk, mely egy szép órafotót mutat, rajta a pontos idővel. Az én kedvenceim a Dolce Vita sorozat ezüst színű darabjai, minden változatban.

A Longines gyár, ahogy a legtöbb híres óramárka, Svájc francia részén, ezesetben észak-nyugaton  található, St-Imier-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr754790396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása