Ma ajánlották a figyelmembe a MySkinCheck című weboldalt, és az oldal felhívását: május hónapban ingyenes anyajegy-vizsgálattal állnak rendelkezésre.

Bizonyára sokan vannak, akik nem szívesen mennek orvoshoz (általában) vagy különösen nem az anyajegyekkel, illetve alulbecsülik a fontosságát, vagy bármi más okból nem nézetik meg az anyajegyeiket. Nekik - és mindenkinek- itt a remek alkalom, méghozzá ingyen: le kell fényképezni az anyajegyet és be lehet küldeni on-line vizsgálatra. Pár nap múlva jön egy válasz. Nyilván nem 10000%-os a vizsgálat, de kezdetnek mindenképpen jó, annyit tudnak mondani, hogy teljesen veszélytelen típusú vagy hogy azt ajánlják, hogy további pontos vizsgálat érdekében forduljál orvoshoz.

Mivel nem kérnek semmiféle regisztrációt, sem hasonlót, egyszerűen csak e-mail címet, ezért szerintem bárhonnan beküldhető fotó, akár Magyarországról is, ha valakit érdekel és érint. Jobb felső sarokban lehet nyelvet választani.
Szívesen segítek is eligazodni, ha valaki egyik nyelvet sem érti, de érdekli a dolog, írjon bátran.

A weboldalon további haszos tippeket és tanácsokat is találunk az önvizsgálat, bőrtípus, napozás témakörökben.

Szólj hozzá!

Címkék:

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcibicska.blog.hu/api/trackback/id/tr435286149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása